NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 2 Numbers From One to Nine

NUMBERS FROM ONE TO NINE

AS MANY AS

Question 1:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 1

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 3

MORE OR LESS

Question 2:

Tick more.

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 5

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 6

Question 3:

Tick less.

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 7

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 8

Question 4:

Tick more.

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 9

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 10

COUNT AND MATCH

Question 5:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 11

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 12

Question 6:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 13

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 14

Question 7:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 15

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 16

Question 8:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 17

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 18

Question 9:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 19

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 20

Question 10:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 21

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 22

Question 11:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 23

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 24

Question 12:

Count and match

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 25

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 26

Question 13:

Make groups of

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 27

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 28

Question 14:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 29
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 30

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 31
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 32

Question 15:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 33

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 34

Quesiton 16:

q16

Answer:

a16

Question 17:

q17

Answer:

a17

Question 18:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 39

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 40

Question 19:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 41

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 42

Question 20:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 43

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 44

Question 21:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 45

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 46

Question 22:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 47
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 48

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 49
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 50

Question 23:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 51
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 52

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 53
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 54

Question 24:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 55
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 56

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 57
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 58

Question 25:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 59
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 60

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 61
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 62

Question 26:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 63

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 64

Question 27:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 65

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 66

Question 28:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 67
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 68

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 69
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 70

Question 29:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 71
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 72

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 73
ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 74

Question 30:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 75

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 76

Question 31:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 77

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 78

Question 32:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 79

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 80

Question 33:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 81

Answer:

ncert solutions class 1 maths chapter 2 numbers from one to nine 82

Take Your IIT JEE Coaching to Next Level with Examtube

  • Mentoring & Teaching by IITians
  • Regular Testing & Analysis
  • Preparation for Various Engineering Entrance Exams
  • Support for School/Board Exams
  • 24/7 Doubts Clarification